Pagina's
Er zijn geen klassen gevonden.

Veelgestelde vragen

Mijn school
Leerlingen & klassen
Stappenplan & opdrachten
Vragen van leerlingen
Mijn account

De leerling klikt bij het inloggen op ‘Inloggegevens vergeten?’. Vervolgens voert hij/zij het e-mailadres of 06-nummer in en volgt de instructies. Weet de leerling niet meer welk e-mailadres of 06-nummer hij/zij gebruikt heeft? Dit kunt u terugvinden in het leerlingvolgsysteem. Daarbij kan je als beheerder/coach zowel het e-mailadres als het wachtwoord van de leerling wijzigen via het Qompas leerlingvolgsysteem.

Ga naar de knop 'Inloggen' op de site en klik op ‘Inloggegevens vergeten?’. Vul hier je mailadres in of je 06-nummer en volg de instructies.

Stuur een e-mail met het verzoek om je e-mailadres aan te passen naar helpdesk@qompas.nl. Noem daarin het huidige mailadres/06-nummer en het nieuwe mailadres/06-nummer.

Je bent nu een account aan het aanmaken, maar dat heb je blijkbaar al eerder een keer gedaan. Als je niet meer weet hoe je op dat account kan inloggen, klik dan op ‘Inloggegevens vergeten’.

Probeer om nogmaals een account aan te maken. Als dat lukt, dan had je de eerste keer een ander adres ingevoerd. Het gebeurt soms ook dat een mailbericht direct in de ‘Spam’ of ‘Ongewenste berichten’ komt. Check deze mappen dus ook even! Het kan ook zijn dat er iets vertraging in zit en het een paar minuutjes duurt.

Probeer het nogmaals bij 'inloggegevens vergeten?', als dat lukt dan kan je weer verder. Lukt dit niet? Controleer dan of de mails in je 'Ongewenste berichten' of 'Spam' te vinden zijn. Het kan ook zijn dat er iets vertraging in zit en het een paar minuten duurt.

Ga naar https://account.qompas.nl/ om al je accountgegevens aan te passen.

De leerling gaat naar https://account.qompas.nl/ en vervolgens naar het tabblad 'nieuwsbrieven'. Daar vinkt de leerling de mails uit die hij/zij niet wilt ontvangen en klikt onderaan de pagina op 'gegevens opslaan'.

Ga naar https://account.qompas.nl/, log daar in en klik op 'gegevens bewerken' om daar je e-mailadres te wijzigen.

Ga naar het inlogscherm en klik op 'Vergeten?'. Je ontvangt een mail om je wachtwoord te resetten. Als je bent ingelogd, kan je ook via https://account.qompas.nl je wachtwoord wijzigen.

Voor de algemene voorwaarden klikt u hier, gebruikersvoorwaarden kunt u hier bekijken en de privacyverklaring kunt u hier inzien.

Leerlingen die al met Qompas hebben gewerkt op hun vorige school, gaan verder met het bestaande Qompas account. Zo gaan er geen eerdere gegevens verloren. Zij maken dus géén nieuw Qompas account aan. Als de leerling de eerdere gegevens van het bestaande account nog weet, dan kan hij/zij hiermee inloggen. Na het inloggen kan de leerling, als gewenst, via de knop ''Bewerk je gegevens'' een nieuw e-mailadres aan het account toevoegen. Door het wijzigen van de klascode, is de leerling gekoppeld aan de nieuwe school. Mocht de leerling niet meer kunnen inloggen omdat hij/zij het wachtwoord niet meer weet en niet meer bij het vorige school e-mailadres kan, neem dan contact op met de Qompas Helpdesk. Wij kunnen dan, nadat wij een controle van de juiste accountgegevens hebben gedaan en toestemming hebben van de school en de leerling, het nieuwe school e-mailadres aan het bestaande account toevoegen. De leerling kan dan weer inloggen en/of met dit nieuwe e-mailadres zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

Geen resultaten gevonden.

Direct contact


Liever persoonlijk contact?

Bellen mag altijd! Onze helpdesk staat elke werkdag voor je klaar van 08:30u tot 17:00u. Bel ons op:

Stuur ons een bericht

Per e-mail of WhatsApp zijn wij ook bereikbaar. Binnen onze openingstijden ontvang je zo snel mogelijk een antwoord!