Pagina's
Er zijn geen klassen gevonden.

Waarmee kunnen we je helpen?

Het tabblad 'Beheerders & coaches' heeft twee lijsten. Onder 'Geactiveerde gebruikers' staat iedereen die al een account heeft gemaakt en de code heeft ingevuld. Wie onder 'Uitgenodigde gebruikers' staat heeft wellicht wel een account, maar heeft de persoonlijke code nog niet ingevuld. Door op het belletje te klikken stuur je een herinneringsmail.

Een collega met de rol 'beheerder' kan alle onderdelen van het Qompas leerlingvolgsysteem gebruiken en alle klassen op school inzien. Collega's met de rollen 'vakdocent' of 'coach' kunnen geen wijzigingen aanbrengen in schoolinstellingen, opdrachten of stappenplannen. Ook zien zij minder tabbladen in het Qompas leerlingvolgsysteem. 'Coaches' zien bovendien alleen hun eigen klas, waar 'vakdocenten' (net als 'beheerders') alle klassen en leerlingen zien.

De hoeveelheid leerlingen die je in een klas instelt, is de hoeveelheid leerlingen die in een klas past. Werk je met EntryCard-codes dan kun je gewoon een schatting maken. Werk je met het Qompas Ticketsysteem? Dan is het belangrijk om de juiste hoeveelheid leerlingen in te stellen en het aantal na de eerste lessen sluitend te maken.

Alleen geactiveerde gebruikers zijn te koppelen aan een klas, uitgenodigde collega's kunnen niet gekoppeld worden. Vraag de mentor zijn/haar account te activeren.

De voortgang blijft bewaard. Als leerlingen deze opdracht op een later tijdstip nogmaals aangeboden krijgen, staan de antwoorden al ingevuld bij de vragen die zij gemaakt hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op via:

Direct contact


Liever persoonlijk contact?

Bellen mag altijd! Onze helpdesk staat elke werkdag voor je klaar van 08:30u tot 17:00u. Bel ons op:

Stuur ons een bericht

Per e-mail of WhatsApp zijn wij ook bereikbaar. Binnen onze openingstijden ontvang je zo snel mogelijk een antwoord!